Om Grandén Education AB

Grandén Education AB har sitt kontor på Börshuset i centrala Malmö. Bolaget drivs av Robert Grandén som också är VD. Nedan kan du läsa mer om Robert som arbetar med dig som kund.

Robert Grandén

Robert arbetar idag som akademichef i elitfotbollsföreningen Östers IF men har även framgångsrikt arbetat i 17 år i skolans värld och är legitimerad lärare i Svenska och Samhällsorienterade ämnen för högstadiet och gymnasiet. Han har också arbetat som chef och skolledare. Det ger en god bild av att leda den nya generationen med dess utmaningar och möjligheter. Robert har också 20 års erfarenhet som fotbollstränare på de flesta nivåer och innehar Europas och Sveriges högsta fotbollstränarutbildning UEFA PRO-Level vilket ger ytterligare goda perspektiv på ledar och teamutveckling.

Han har utöver sin pedagogiska och idrottsliga utbildning certifiering i GDQ (Group Development Questionairre) som är ett kraftfullt verktyg för att diagnosticera team och grupper. GDQ är utformat av Susan Wheelan och används över hela världen. Därtill har Robert utbildat sig i flera interventionsmetoder för grupputveckling som exempelvis målsättningsarbete, kommunikation och konflikthantering.